Evőeszköz-kisokos

MÉRETEK, TÍPUSOK
Mit mivel?
Segítség a megrendeléshez – melyikre mit kérhetsz? – a díszíthető felület nagysága

A Kanáltündér oldalra feltöltött fotókon az evőeszköz díszített nyele kapja a fő hangsúlyt, a teljes evőeszköz legtöbbször nem látszik, így a méretarányok sem.
Megrendeléskor viszont a fő szempont számotokra, – az esztétikumon túl – a funkcióhoz, életkorhoz, motívumhoz megfelelő kanál – villa kiválasztása, ehhez szeretnék most Nektek segítséget nyújtani.

Ezeken a fotókon milliméterpapíron fotózva pontosan látszanak a különböző evőeszközök méretei, és a díszíthető felület nagysága is.

MÉRETARÁNYOK

honlap eek

 

Elnevezés Méret (cm) Használat Díszítés
Mokkáskanál 11 cm rövid, presszókávéhoz, apró mokkáscsészéhez ajánlott a felületre egyszerű motívum kerül – név, felirat, szöveg nem kérhető rá
Kávéskanál 12 cm presszókávéhoz, kisméretű kávéscsészéhez ajánlott egyszerű motívum, néhány karakternyi felirat, vagy név kérhető rá – MINTA ÉS FELIRAT EGYSZERRE NEM!
Teáskanál 13-14 cm kapuccsínóhoz, teához, 200-250 ml csészékhez, bögrékhez ajánlott a díszített felület nagysága lehetővé teszi motívum és néhány karakternyi felirat egyidejű elhelyezését
Sütivilla 14 cm süteményekhez a díszített felület nagysága megegyezik a teáskanáléval – név és motívum kérhető rá
Desszertkanál általános használatra (joghurt, müzli, tea)
15-16 cm legkedveltebb és leggyakrabban használt típus, 300 ml-es bögrékhez, müzlistálkákhoz, óriás 500 ml-es bögrékhez egyaránt 1 x 6 cm a díszített felület nagysága – minta és név is kérhető rá
Koktélkanál,
limonádéskanál
20 cm ír kávéspohárhoz, limonádéspohárhoz ajánlott a díszített felület nagysága 1,5 x 7 cm, motívum és név is kérhető rá, szépen mutatnak rajta a hosszanti elrendezésű indaminták
Felnőtt kanál és villa 20 cm Ajánlott 8-10 éves kortól. motívum és felirat/ név kérhető rá
Felnőtt kés 22 cm Ajánlott 8-10 éves kortól. motívum és felirat/ név kérhető rá
Gyermek kanál és villa 18 cm Ajánlott 5 éves kortól, azoknak a gyerekeknek, akik már biztonsággal használják az evőeszközt.
Felnőtteknek, akik a kisebb méretű evőeszközt részesítik előnyben.
motívum és felirat/ név kérhető rá
Gyermek kés 20 cm Ajánlott 5 éves kortól, azoknak a gyerekeknek, akik már biztonsággal használják az evőeszközt.
Felnőtteknek, akik a kisebb méretű evőeszközt részesítik előnyben.
motívum és felirat/ név kérhető rá
  • Az általam készített díszített evőeszközök ERGONOMIKUS kialakításúak, kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az esztétikum mellett a funkcionalitásnak is megfeleljenek.
  • A díszítés nem tartalmaz kiálló, lelógó, letörhető részeket, fém díszítőelemeket.
  • A burkolat szorosan követi az evőeszköz formáját – lehetővé téve a HELYES EVŐESZKÖZHASZNÁLAT elsajátítását – gyakorlását a kisgyermekek számára, valamint kényelmes fogást, esztétikus megjelenést , egyszerű tisztíthatóságot biztosít a mindennapi használatban.
Reklámok