GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

***

Mindennapos használatra alkalmasak a termékek?
Igen, hiszen a Kanáltündér-termékek nem dísztárgynak készülnek. Viszont szem előtt kell tartani a használati utasítást, hogy minél tovább megőrizzék eredeti szépségüket.

Mikróba tehetem a bögrét/müzlistálat?
Igen, de a tartós forralást nem bírja a termék. 100°C fölötti hőmérsékleten károsodhat a díszítés.

Mosogatógépben moshatók a termékek?
Kézi mosogatást javaslunk, mert a mosogatógép-tabletta szemcséi károsíthatják a mintát.

Rendelésre kérhetek kanalat/bögrét egyedi felirattal/mintával?
Igen, de az egyedi megrendelések teljesítésének ideje minimum 3 hét. Ballagási és karácsonyi időszakban 6-8 hét. Az egyedi igények egyeztetése miatt keress telefonon vagy Facebookon.

Ha vásárban, meglévő termékre azonnal szeretnék egyedi feliratot, megoldható?
Nem, mert a felirat a mintával/díszítéssel együtt, ráégetéssel kerül a termékre, a Kanáltündér Műhelyben. Az egyedi megrendelések teljesítésének ideje minimum 3, ünnepi időszakban 6-8 hét.

Van állandó Kanáltündér-üzlet? Viszonteladónál megtalálom a termékeket?
Nincs, a termékeinket személyesen értékesítjük. A Bödön Piacon (Szeged Plaza), illetve a Szeged Napja Ünnepségsorozat (május) kézműves utcájában vagyunk elérhetők Szegeden, Makón pedig saját műhelyünkben (előre egyeztetett időpontban!). Ezeken a helyeken készletről válogathatsz, és itt veheted át egyedi megrendeléseidet is.

Tetszenek a termékek, de messze lakok Szegedtől. Postázva kérhetem a termékeket?
Igen, előreutalás után postázzuk termékeinket a megadott címre. A Tündérposta szolgáltatással pedig egyenesen az ajándékozottnak küldjük a választott/megrendelt terméket, díszcsomagolásban. A postázás időt vesz igénybe, ezt mindig kalkuláld bele a rendelésbe!

Kisbabának szeretnék ajándékozni. Van ilyen termék?
Kanáltündér-terméket minden korosztálynak ajándékozhatsz. Kifejezetten babáknak, kisgyermekeknek terveztük a törhetetlen kollekciót (tálka, bögre). Evőeszközt is választhatsz hozzá több méretben, 3 vagy 2 darabos szettben (késsel vagy anélkül). A díszítés követi az evőeszköz formáját, nincsenek kiálló, letörhető részek, így a gyerekek számára segíti a helyes evőeszköz-használat elsajátítását. A színes minták pedig élménnyé tesznek minden étkezést.

Esküvőre megyek, ajándékot vinnék. Milyen terméket válasszak?
Kínálatunkban páros esküvői kanalakat, páros bögréket, pezsgős szettet, tortakínáló szettet, személyre szabott összeállításokat találsz. A díszcsomagolás ez esetben a szolgáltatás része. Az ajándék kiegészíthető neves-dátumos hűtőmágnessel és kísérő kártyával, amire személyes üzenetet írhatsz.

Esküvőm lesz, nagy tételben rendelnék pl. sütivillát. Megoldható?
Igen. A szolgáltatás magában foglalja az egyszeri egyedi tervezési díjat, a mintadarabokat, és a termékek elkészítését. Az egyeztetést 4-6 hónappal az esemény előtt kezdjük el. A dizájn lekövetheti a meghívó, az asztaldíszítés szín- és motívumvilágát, de ettől eltérő, egyedi elképzelés megvalósítására is van lehetőség, vagy korábbi mintáim közül is választhatsz. A villán max. 8 karakter + apró minta fér el. A sütivilla ideális, ha több funkciót szeretnél ötvözni: a vendégek nevével ültetőkártyaként, a menyasszonyi torta elfogyasztásához, illetve köszönőajándékként is megállja a helyét.

Ballagásra ajándékoznék egyedit. Megoldható?
Igen. A rendelések leadási határideje minden év február 15. Lehetőséged van korábbi minták közül választani. Egyedi terveket és nagytételű rendeléseket is megvalósítunk.

Karácsonyra ajándékoznék egyedit. Megoldható?
Igen, a karácsonyi rendelések leadási határideje október 10. Az októberi, novemberi, decemberi vásárokban az aktuális készletről válogathatsz, egyedi megrendelést ekkor már nem áll módunkban teljesíteni. Októbertől a rendezvényeken elérhetők a karácsonyi minták.
A megrendelt karácsonyi ajándékokat november 29-ig postára adom, decemberben nem postázok!

Ajándékba adnám a terméket, de nem szeretnék bajlódni a csomagolással. Megoldható?
Igen, a Kanáltündér-szolgáltatás része a díszcsomagolás. Egyedi megrendelések és csomagolás esetén felárat számítunk fel, erről minden esetben tájékoztatást adunk, egyeztetést igényel.

Minden minta mindig elérhető készleten?
Nem. Kedvenc mintáitokat (kávészemes, levendulás, cicás, autós) egész évben készítjük. Ünnepi minták, virág- és állatmotívumok szezonálisan érhetők el.